igaz történetek szülésről, születésről

1127. nap: A szülés misztériuma

Reggel hétkor szültem könnyedén, talán harmadszorra a legkönnyedébben, magam és Bábám teremtette laza, könnyed, nyugodt környezetemben. Otthon, a fürdőkádban. Nem terveztem, mi lesz, csak követtem első két szüléstapasztalatomból és az öt információs héten hallott és bevált módszert, módszereket. Kerestem és használtam minden olyan eszközt, ami segítette, hogy könnyebben, minél kisebb szenvedéssel hozzam világra a gyermekemet, akit legnagyobb boldogságként rendelt mellém az Úr.

Hálás vagyok, hogy ez megadatott, és el kell árulnom, mikor megtudtam, hogy megfogant mostani gyermekem, annak örültem a legjobban, hogy újra megtapasztalhatom a szülés csodálatos élményét, de még tökéletesebb szó: a misztériumát. Mert ez az!!! Csak meg kell tanulni átadni neki magadat, lesz, ami lesz.

Szóval, nekem ez volt életem legcsodálatosabb és legemlékezetesebb emlékeim egyike, amit eddig megéltem. Örökre hálás is leszek érte Nektek! Mert a Ti szakszerű segítségetek nélkül nem így sikerültek volna a dolgok. Nyugodtan mondhatom, tanulni kell szülni. De szinte mindenki profi lehet benne, ha akar, és jó tanárokat keres hozzá! Ezért jó, ha mindenki Tudatos! Mindenkinek legalább ilyen segítséget és szülést kívánok.

Köszönöm Anyáim, Segítőim! Remélem, a lelki világban is van születés, mert ha igen, ekkor nyugodtan mondhatom, örökké szolgálni szeretném a szülést, születést. Tehát maradok örök szolgátok:

Sz. M.

Véletlenül kiválasztott mesék.