igaz történetek szülésről, születésről

438. nap: Eszti és Marci története

Gyermekeim!

Sokszor elmeséltem már, hogy hol és hogyan születtetek, ismeritek a két Ági néni történetét. Nektek is azt kívánom teljes szívemből, hogy mikor a Ti kisbabátok érkezik a földre, keressétek meg Ági néniéket, legyetek bizalommal irányukba, mert náluk biztonságban átélhetitek a születés nyugodt és felemelő csodáját.

Anya

Köszönet értük!

 

Marci-történet

Drága fiam!

Egy gyönyörű tavaszi napon születtél, amikor még nem volt túl meleg, de már a fák és a virágok teljes pompájukban köszöntöttek. Mikor kibújtál a pocakomból, kinyitottad a szemed, körülnéztél, majd édesen aludtál tovább. Te nem sírtál, csak Anya és Apa.

Most már iskolás vagy, nagy, okos fiú, és kérlek, maradj mindig ilyen jó és emberséges, soha ne feledd, a legfontosabb dolog az életben: az élet minden formájának a tisztelete és megbecsülése.

Fiam, váltsd valóra álmaid!

 

Eszti-történet

Kistündérkém!

Nyárvégi, forró napon születtél. Aludtál édesen és csöndben, míg Anya és Apa gyönyörködött benned. Békét éreztem a lelkemben, és az a hihetetlen csend, ami abban a pillanatban körülvett minket… Azóta sem lelem.

Legyél örökké ilyen vidám és mosolygós, mindig állj ki az igazadért és mások igazáért. Te erős vagy, sokkal inkább, mint mi mindannyian. Maradj mindig ilyen szilárd.

M. T.

Bori > > >

 

Véletlenül kiválasztott mesék.